Главная » 2016 » Апрель » 5 » Інформація по тюнингу Фольксваген Амарок
13:24
Інформація по тюнингу Фольксваген Амарок

 

фольксваген логотип

Відома німецька автомобілебудівна компанія. У перекладі слово Volkswagen означає: народний автомобіль. У створенні підприємства брав участь сам Адольф Гітлер. У 1933 році, концерн Фольксваген винаходить один з найдоступніших авто для народу. З 1955 року, компанія вже настільки розвинена і популярна, що випускає з конвеєра свій перший мільйонний автомобіль. За сьогоднішній день обсяги продажів автомобілів Фольксваген тільки ростуть і продаються на власних, близько 50 заводах компанії по всьому світу.

 

volkswagen_amarok

Volkswagen Amarok - перший пікап широкого виробництва від концерну Фольксваген. Він планується стати самим купується пікапом в Європі, Південної Америки і США. Amarok, що в перекладі «вовк», з мови інуїтів. Ця народність романської групи сягає своїм корінням в Північну Канаду і Гренландію. Місця багаті своїми природними ресурсами, пейзажем і вражаючі природною красою. Народи, що жили в цих місцях, славляться перевагою і витривалістю. Тому назва «Амарок» вирішили пов'язати з їх історією і створити автомобіль з відмінною прохідністю, надійністю і перевагою над іншими авто цього ж класу. Його можна використовувати, і як вантажне авто, так і повсякденний - сімейний автомобіль або сімейний пікап, призначений для виїздів за місто. Пікап Фольксваген Амарок, стане справді популярним автомобілем в своєму класі.

 

Щоб підкреслити велич і могутність цієї гідного німецького автомобіля, ми пропонуємо Вам встановити додатковий тюнінг Фольксваген Амарок .

Кунг для Амарок .

Давайте розберемося, які переваги дає нам установка кунгов? Прибдати можете на сайті motor4x4.com.ua/volkswagen/vw-amarok/kungi-vw-amarok. Встановивши кунг на свій пікап Амарок , Ви отримуєте гарантію того, що Ваш вантаж, що перевозяться предмети і пасажири будуть під надійним захистом. Кунг подвоює розмір і обсяг кузова. Зрозуміло, що в критий відсік багажного відсіку пікапа, можна скласти набагато більше, ніж у відкритий. Крім того, кунг значно доповнить зовнішній вигляд автомобіля і приверне увагу до авто, додасть статусності. Поставляється кунг Amarok в основному в грунтовій забарвленням, але є можливість додатково замовити фарбування в колір кузова, а також замовити та установку кунга на Ваш пікап. Кріпитися він досить просто, завдяки спеціальним струбцинах, але ми радимо при установці кунга звернеться до професіоналів. Деякі види кунгов доповнюються: рейлінги на дах, внутрішнє освітлення, розсувні кватирки, додатковий стоп сигнал.

Кришка на Амарок .

Кришка являє собою пластикову або металеву укріплену пластину, що закриває кузов автомобіля. Вона захистить перевозиться Вами вантаж від негоди і бруду. Встановлюється просто, за допомогою струбцин, більшість моделей швидко демонтуються. Поставляється кришка кузова Амарок відразу з замками, для безпеки вантажу. Вибираючи кришку, ми рекомендуємо звертати увагу на конструкцію замка, наскільки він міцний. Додатково кришку можна використовувати, як вантажну поверхню (при наявності відповідного кріплення). При покупці пікапа багато хто замислюється про такий важливий додаток до нього, як вкладиш або вставка в кузов. Найчастіше платформа пікапа спочатку покрита фарбою і з часом ця фарба, як правило, зношується, і автомобіль в прямому сенсі починає гнити. А сучасні автовиробники навіть найпопулярніших марок автомобілів, стали робити шар фарби все тонше і тонше. Все це призводить до швидкого зносу кузова. У

Стає вставку або вкладиш в Амарок , Ви захистите його від зовнішніх пошкоджень, які можете нанести в процесі перевезення вантажу.

Бічні пороги на Амарок , дозволить виглядати пікапу стильно і красиво. Вони виготовляються з міцного алюмінієвого сплаву з посиленим профілем. Додадуть більше доповнений і стильний дизайн, а так само захистять його кузов від зовнішніх пошкоджень і корозії, які можуть завдати пасажири при посадці. Значно доповнять зовнішній вигляд і тюнінг авто, додадуть йому певний статус. Міцні, надійні і довговічні, не бояться зовнішніх пошкоджень і відколів, корозії і тримають великі навантаження, до 140 кг. Якщо Вам важливий автомобіль, Ви хочете поліпшити і захистити його від небажаних впливів навколишнього середовища, накладки на пороги на Фольксваген Амарок той самий аксесуар, який допоможе Вам у цьому!

Весь металевий обвіс на Амарок , який представлений в нашому інтернет-магазині, проводиться тільки з якісної «нержавійки», а ефектний дизайн значно поліпшить зовнішній вигляд пікапа. У захисний обвіс входять такі аксесуари як: захист переднього бампера Амарок і задня захист, а так само накладки на бампер. Кожен елемент захисного обваження по-своєму важливий. Захист бампера Амарок допоможе Вам на бездоріжжі, тому що позбавить Ваш автомобіль від залипання бруду і ще більше поліпшить прохідність, крім того в разі зіткнення зможе незначно захистити кузов. Обвіс, сьогодні є відмінним доповненням до зовнішнього вигляду пікапа і є по-справжньому необхідним і важливим. Якщо раніше установка додаткового обваження була розкішшю, то сьогодні необхідним елементом тюнінгу.

Для любителів подорожей і заміських «покатушек» ми рекомендуємо установку силовий бампер на Амарок .

Додатково Ви можете придбати і фаркоп на Амарок , в разі якщо користуєтеся додатковими причепами та хочете значно збільшити обсяг вантажу, що перевозиться. Тоді сміливо встановлюйте і фаркоп.

Дуги на Амарок , є так само доп. обладнанням, що захищає вантаж, що перевозиться, заднє скло кузова і сам дах. На захисну дугу, можливо, поставити і спеціальні великі фари для кращої видимості або поліпшення зовнішнього вигляду, надання йому агресивності і строгості.

Дефлектори Амарок і ветровики. Чи зможуть захистити забарвлення капота пікапа від дрібних подряпин. Стильні по дизайну прикрасять зовнішній вигляд автомобіля, а ветровики відкривати вікна під час дощу і снігу.

Незамінним доповненням для пікапа є захист картера на Амарок . Вона являє собою пластину з укріпленої стали, яка кріпиться на дні автомобіля. Запобігає авто від зовнішніх пошкоджень при пересуванні, наприклад по нерівній кам'янистій дорозі, а так само від корозії.

У цій статті ми описали тільки самі потрібні і важливі аксесуари для Амарок , у нас Ви можете придбати це і багато іншого для пікапа, а так само зробити якісну установку!

Джерело статті: motor4x4.com.ua/volkswagen/vw-amarok/kungi-vw-amarok

Просмотров: 1723 | Добавил: slutik | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar