Главная » 2016 » Февраль » 1 » 8 головних правил, щоб виглядати у будинку красиво, домашній одяг
20:57
8 головних правил, щоб виглядати у будинку красиво, домашній одяг

 

Одні доношують у будинку старі речі, інші зловживають халатами або пеньюарами і лише деякі виглядають дійсно добре. Дуже сумно що таких жінок небагато. Давайте виправляти ситуацію! Що ж потрібно робити щоб виглядати красиво вдома? Дочитати статтю і відвідати сайт http://koko.dn.ua/domashnyaya-odezhda


1. Мати в арсеналі кілька комплектів домашнього одягу

Вдома ми не тільки відпочиваємо, але й займаємося дітьми, домашнім господарством, улюбленим хобі, та хіба мало чим ще, тому краще мати кілька комплектів одягу, які могли б відповідати таким завданням, як:

  • Відпочинок
  • Сон
  • Спокуса, тобто для коханого чоловіка
  • Неформальна зустріч гостей
  • Прибирання
  • Інші заняття виходячи з вашого способу життя.

Новоспеченим матусям особливо важливо мати багато одягу, яка поєднується один з одним щоб швидко змінити її за потребою. Обов'язково враховуйте сезон і ступінь опалювальності приміщення. Заведіть необхідні особисто вам легені або утеплені комплекти на осінь-зиму і літо-весну. 2. Забезпечити собі комфорт. Переважно вибирати одяг з натуральних матеріалів на зразок бавовни, льону, віскози, вовни, байка, шовку і т.п. Це рухливі тканини, в яких ваша шкіра буде дихати. Обов'язково перевіряйте шви і гумки при покупці домашнього одягу. Нічого не повинно дряпати, здавлювати або натирати шкіру.




 

3. Враховувати свої зовнішні дані та імідж.

Продумайте фасони і завжди купуйте свій розмір. Навіть домашній одяг повинна приховувати недоліки і підкреслювати достоїнства, а також не сковувати рухів. Колір має дуже важливе значення. Він повинен бути до лиця і радувати око. До того ж колір дуже впливає на настрій. Іноді нам хочеться умиротворення, інший раз бадьорості і т.д. Так що, квітів повинно бути багато. Домашній одяг теж може бути в улюбленому вами стилі. Якщо в повсякденному житті ви любите принти, то це не означає що домашня одяг повинен бути тільки однотонною. Точно так само вибирайте речі з гарними малюнками і кумедними написами.

 

4. Продумати аксесуари, зачіску і макіяж.

Прикрашати себе і вдома можна і навіть потрібно. Стрічка, пов'язка, невеликі сережки нічим не завадять, а вид буде зовсім іншою. Волосся повинні бути чисті й охайно прибрані в зручну нескладну зачіску. Якщо виходячи з дому, ми намагаємося виглядати акуратно чому ми часто не робимо того ж будинку? Макіяж, звичайно ж, по вашому розсуду. Хтось віддає перевагу щоб шкіра відпочивала, але якщо ви фарбуєтеся, то краще якщо це щось легке і природне. 5. Не варто носити старі речі Дуже часто у нас накопичуються речі, які надіти в люди вже не можна, а викидати шкода. Старі майки і джинси, що не мають вигляду, накопичуються і стають домашньої одягом. Це в корені неправліньно. Чому будинку перед головними людьми в нашому житті ми дозволяємо собі виглядати аби як, а заради незнайомих ми намагаємося вбиратися в найкраще? Виглядати потрібно добре скрізь і завжди. Домашні речі теж повинні хорошими і новими. А кілька старих речей можете залишити на випадок ремонту тощо, але тільки декілька.



 

6. Домогосподарка повинна виглядати особливо добре.

Якщо ви працюєте вдома або не працюєте зовсім в той час, як вашого чоловіка щодня на роботі оточують жінки при повному параді. Мимоволі він почне порівнювати і потрібно постаратися щоб це порівняння було на вашу користь. Постарайтеся виглядати особливо доглянуто і елегантно, а для роботи по дому просто майте окрему одяг, в якому ви не будете перебувати постійно.

7. Використовувати халат за призначенням.

Махровий халат - це одяг, яку ми накидаємо після душу. Він відмінно вбирає вологу і не потрібно перетворювати його в щось більше. До речі, вибирайте халатик з матеріалу як мінімум на 50% складається з натуральних волокон. Тільки тоді він добре вбирає воду і пропускає повітря. Легкий шовковий халатик або пеньюар знову ж служить для походів до ванною і зворотною. Ще в ньому можна зробити ранковий макіяж і випити чашечку кави щоб ​​прокинутися.

8. Добре виглядати будинку - це норма.

Краще якщо це стане вашим кредо. Розкажіть в чому ви ходите вдома? Де купити? До речі, у пошуках одягу для будинку заглядайте не тільки в спеціалізовані відділи. Кокетливо 1. Сукня у клітинку виші 2. світшоти з рюшів  3. Гольфи  4. Сірий світшоти 1. Блакитний костюм 2. Гумка з бантом Ніжність 1. Туніка з квітами 2. Цвітіння піжама  3. Платье  4. Тапочки на овчині UGG (рожеві, персик, беж-блакитні) Спокуса 1. Домашнє сукню з мереживом  2. Шовкові тапочки  3. Сорочка  4. Сукня з декольте Грайливість 1. Домашні штани  2. світшоти з помадою  3. Домашний костюм  4. Домашнє плаття 1. Тапочки-чобітки  2. Тапочки з помпонами  3. Футболка Елегантність 1. Шовковий костюм  2. Халат  3. Бежевий костюм  4. Довге плаття Зухвалість 1. Сукня у клітку  2. Сірий костюм   3. Футболка в смужку 4. Світшоти (синій, сірий)









































Просмотров: 1061 | Добавил: slutik | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar